Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

Arrenca un dimecres marcat per la ressaca de Sant Valentí… o no. Entre molts sabadellencs preguntats durant la jornada d’aquest dimarts, el 14 de febrer no és cap data especial en molts casos.

El 23 d’abril s’ha fet un raconet al cor de molts veïns de Sabadell, que orgullosos asseguren que “el Sant Jordi és el dia dels enamorats català”. Sembla ser que la rosa i el llibre de Sant Jordi guanyen terreny a la fletxa de Cupido, que des de fa uns anys té la punteria un pèl desviada a Sabadell.

Sant Jordi o Sant Valentí? Les roses eclipsen el 14 de febrer

Les disfresses i accessoris de Carnestoltes han de complir uns estàndards de qualitat i seguretat, de la mateixa manera que qualsevol altre producte que es ven al mercat. Per aquest motiu, l’Agència Catalana de Consum estableix un conjunt de recomanacions i consells.

Consells per comprar les disfresses i celebrar el Carnestoltes amb alegria

El Consell de Ministres d’aquest dimarts ha donat llum verda a l’augment del salari mínim interprofessional (SMI) fins als 1.080 euros bruts mensuals en catorze pagues. L’increment del 8% per a aquest 2023 s’aplicarà de forma retroactiva des de l’1 de gener.

Llum verda a l’augment del salari mínim fins als 1.080 euros mensuals

Sabadell ha sancionat 803 conductors de patinets elèctrics (VMP) al llarg del 2022, més de dos usuaris cada dia enxampats en una infracció. La Policia Municipal s’ho troba cada dia. De fet, la imprudència més habitual sobre dues rodes és conduir dos (o més) persones sobre un mateix patinet.

Més de 800 sancions a conductors de patinets elèctrics a Sabadell

Què se sap i què no del crim de Can Llong? La fiscalia demana entre 24 anys i 24 anys i mig de presó per a les dues germanes bessones acusades de planificar l’assassinat de la parella d’una d’elles el juliol del 2021.

Què se sap i què no del crim de Can Llong? La cronologia de l’assassinat

Comentaris
To Top