Vallès

La sabadellenca Tània Nadal pren possessió com a presidenta del Consell Social de la UAB

L’empresària es va incorporar al Consell Social de la UAB l’any 2014 com a representant de la Generalitat

L’empresària sabadellenca Tània Nadal ha pres possessió del càrrec de presidenta del Consell Social de la UAB en un acte institucional que va tenir lloc aquest dimecres al Rectorat de la Universitat. La cerimònia ha comptat amb la participació de Javier Lafuente, rector de la UAB; Joaquim Nadal, conseller de Recerca i Universitats de la Generalitat; i Gabriel Masfurroll, que ha presidit l’òrgan des del 2014 fins ara.

Tània Nadal ha agraït la confiança dipositada en ella pel conseller Nadal i ha defensat una continuïtat en la tasca del Consell Social amb l’objectiu de seguir “fomentant la transferència i el contacte amb empreses”. Entre els reptes, ha recordat que el model d’aprenentatge està canviant: “l’aprenentatge al llarg de la via és una realitat i no ens podem quedar enrere: si sumem el know-how de la universitat amb la mirada externa que aporta la societat, podem arribar a grans col·laboracions”.

J.Lafuente, G.Masfurroll, T.Nadal i J.Nadal, el dimecres, 1 de març a la UAB, en l’acte de possessió del càrrec de presidenta del Consell Social | UAB

Nadal es va formar al Haverford College i a la Universitat de Harvard, als Estats Units, i al Programa de Lideratge i Innovació d’ESADE. És membre de la junta directiva d’Egarsat, mútua d’accidents de treball, i membre del consell d’administració del grup hospitalari Clíniques Mi. Ha estat també directora general de Women’s Health Institute, directora d’estratègia de la Fundació Itinerarium, directora del gabinet de presidència de Bankinter i consellera delegada de Comerzia, entre altres responsabilitats, i ha col·laborat amb entitats com la Fundació Impulsa o Cáritas.

L’economista, a cavall entre el món empresarial i el món social, es va incorporar al Consell Social de la UAB l’any 2014 com a representant de la Generalitat. L’òrgan es considera l’espai de participació de la societat en la Universitat.

Tània Nadal (Fundació Impulsa): “El premi fa valdre la nostra trajectòria”

Comentaris
To Top