Diners

Tània Nadal (Fundació Impulsa): “El premi fa valdre la nostra trajectòria”

Tània Nadal és l’ambaixadora a Sabadell de la Fundació Impulsa, l’organisme que recollirà el Premi Cambra a la Trajectòria d’una Entitat. En nom de la Fundació, agraeix a la Cambra de Sabadell la distinció i assegura que és un reconeixement a la feina “ben feta” de l’entitat.

Així mateix, l’ambaixadora apunta que l’objectiu de futur de la Fundació Impulsa és continuar creixent en nombre de territoris i de joves becats.

Quins creieu que han sigut els motius pels quals us han donat el premi?

Amb aquest premi la Cambra de Comerç de Sabadell fa valdre la trajectòria de la Fundació Impulsa, des d’on, en només set anys, ja hem aconseguit becar i acompanyar més de 470 joves amb dificultats socioeconòmiques, gràcies a la complicitat de diferents persones, organismes i institucions, i en especial, del teixit empresarial.

Com definiries els trets diferencials de la Fundació Impulsa?

Des de la Fundació promovem la igualtat d’oportunitats acompanyant i becant joves amb talent, il·lusió i compromís, però en situació de vulnerabilitat socioeconòmica perquè puguin cursar estudis d’FP. D’aquesta manera, la Fundació garanteix que els joves becats surtin amb avantatge per revertir la seva situació socioeconòmica.

Quins són els reptes de futur que afronta l’entitat?

Sobretot, seguir creixent en nombre de territoris i de joves becats. Per aconseguir-ho, ens cal la complicitat de tots els agents implicats, i en especial, del teixit empresarial, que té el repte d’estar a prop d’aquests joves.

Comentaris
To Top