CONTINGUT PATROCINAT

Policlínic Sabadell presenta GluteoLIFT, la tècnica que està revolucionant la remodelació de glutis

policlínic glutis

Policlínic Sabadell Rambla i Policlinic Sabadell Paddock continuen incorporant noves tècniques per donar solució a inquietuds estètiques. Enguany ens presenta la tècnica GluteoLIFT que combina diferents tractaments estètics per abordar les zones de gluti i cartutxeres.

L’objectiu de la tècnica GluteoLIFT és l’aixecament i reafirmació dels glutis alhora que elimina la cel·lulitis i la pell de taronja d’aquesta zona. La tècnica combina els tractaments de lipolàser i Bodyshock® i ens ofereix uns resultats duradors.

La tecnologia lipolàser és un procediment que es realitza amb un làser de baixa freqüència i aconsegueix eliminar el greix localitzat al voltant dels glutis i donar-los una aparença més tonificada i ferma.

Mentre el tractament bodyshock® ens ofereix una solució corporal de resultats contrastats per a la cel·lulitis i la flacciditat corporal.

Com es realitza GluteoLIFT?

El principi de tot tractament és un diagnòstic, per això els professionals de Policlínic Sabadell Rambla i Policlinic Sabadell Paddock ofereixen una primera visita informativa gratuïta on conèixer al Doctor/a i poder valorar el cas de cada persona de manera particular. Una vegada concretat que el pacient és candidat a aquest tractament el procés s’inicia amb la sessió de lipolàser.

El lipolàser és un procediment que es realitza a través de petites incisions a la pell, a través de les quals s’introdueix una petita fibra òptica que emet energia a la zona on es troba el greix. Aquesta energia escalfa i fon el greix localitzat en l’àrea objectiu, la qual cosa permet que s’elimini de manera més fàcil a través de la succió.

Per obtenir un resultat òptim i durador en les següents setmanes elaborem un protocol Bodyshock® personalitzat que inclou una combinació de tecnologies i productes per aconseguir una remodelació corporal completa.

Entre els beneficis del GluteoLIFT podem destacar que els resultats s’assemblen als d’un lífting quirúrgic, sense els inconvenients que comporta una cirurgia. A més, aquesta perfecta combinació de tractaments estimula la producció de col·lagen i elastina, la qual cosa ajuda a millorar la textura i l’aparença general de la pell dels glutis.

Si estàs interessat a saber més sobre aquest tractament ara tens una primera visita informativa gratuïta. Sol·licita-la trucant al 93 515 39 99 o als webs Policlínic Sabadell Rambla o Policlinic Sabadell Paddock.

Policlínic Sabadell Rambla

Carrer Sant Pere 3, Sabadell

Policlinic Sabadell Paddock

Av. Francesc Macià, 40-44, 7º, Sabadell

93 716 26 27

https://grup-policlinic.com/

Publicitat
Comentaris
To Top