Ciutat

El PP de Sabadell promou la construcció d’una residència per a dones víctimes de violència

L’objectiu és proporcionar al col·lectiu un tractament professional integral

El PP de Sabadell ha presentat aquest dimarts una de les propostes estrella del seu programa electoral per a les pròximes eleccions municipals. El partit liderat a la ciutat per Cuca Santos promourà la construcció d’un centre residencial on s’allotjaran i atendran temporalment les necessitats de les dones víctimes de violència i del tràfic i els fills a càrrec seu.

L’objectiu és proporcionar al col·lectiu un tractament professional integral, promovent la seva autonomia personal i facilitant els mitjans adequats que els permetin refer la seva vida. Segons ha detallat la formació en un comunicat, el centre comptarà amb un equip de professionals compost per una psicòloga, una treballadora social i educadores.

Prestarà els serveis d’allotjament, protecció, manutenció, atenció psicològica, orientació laboral, atenció social i atenció de les necessitats educatives, socials, de salut i d’integració que necessitin les dones, així com les seves filles i fills. La temporalitat aproximada de l’estada que s’establirà serà un període de sis mesos, prorrogable fins a un any en funció de la situació socioeconòmica de la persona.

Els populars van presentar aquest passat cap de setmana la candidatura de Cuca Santos per tornar a l’Ajuntament, en un acte al Centre Cívic de Sant Oleguer i Sol i Padrís.

El PP de Sabadell presenta la candidatura de Cuca Santos per tornar a l’Ajuntament

Comentaris
To Top