Ciutat

Canvis en la T-Jove: així serà el nou sistema

t-mobilitat

El nou títol jove estarà operatiu des del 15 de març a l’ATM de Barcelona

Els canvis en la nova T-Jove són a punt d’arribar. El títol s’allarga fins als 30 anys i té una tarifa única per a totes les zones. El nou sistema entrarà en funcionament al sistema de l’ATM de Barcelona a partir del 15 de març i, passat un mes, el 17 d’abril, començarà a funcionar als sistemes de l’ATM de Lleida, Girona i Tarragona.

Quant costa la nova T-Jove?

La nova T-Jove permetrà un nombre il·limitat de desplaçaments en tots els modes de transports adjuntats al sistema tarifari, on tindrà una validesa de 90 dies. Gràcies a la bonificació del 50% en el preu del transport públic, el títol passarà dels 80 euros als 40 a Barcelona. El cost varia segons la demarcació, i amb la bonificació serà de 47 euros a Girona, de 40,20 euros a Lleida i de 46,60 euros al Camp de Tarragona.

Què passa si en tinc una encara vigent?

Els usuaris que encara disposin d’una targeta de cartó amb validesa, la podran continuar utilitzant durant l’any 2023 fins que s’esgoti. Després hauran d’adquirir la nova T-Jove disponible amb el nou sistema de la T-Mobilitat.

Canals de venda dels títols

La venda de títols integrats per a la T-Mobilitat es duu a terme en els canals de comercialització oficial del nou sistema:

  • Els webs de T-Mobilitat, TMB i FGC, en el cas de compra de la targeta
  • Les aplicacions T-Mobilitat , TMB App i FGC T-Mobilitat
  • Les màquines d’autovenda dels operadors TMB, Ferrocarrils, Rodalies i TRAM
  • Els punts d’atenció T-Mobilitat habilitats de la xarxa de transport públic

Pel que fa a la T-16, continuarà sent gratuïta i s’amplia dels 12 als 16 anys, i també permetrà fer un nombre il·limitat de viatges en la zona tarifària. Tanmateix, l’actual T-12 continuarà sent vàlida i es podrà continuar utilitzant fins que el menor tingui tretze anys. Igual que amb la T-Jove, començarà a funcionar en la setena corona amb el desplegament de la T-Mobilitat cap a la tardor.

Els autobusos de TUS s’integren en el sistema T-Mobilitat

Comentaris
To Top