Ciutat

Els autobusos de TUS s’integren en el sistema T-Mobilitat

t-mobilitat

Els autobusos de Transports Urbans de Sabadell s’integren en el sistema de la T-mobilitat. Es tracta del nou sistema de bitlletatge i validació dels títols de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona (ATM), que permet viatjar per l’àrea de Barcelona utilitzant la tecnologia sense contacte i que ofereix als usuaris millores d’ús, atenció i informació del transport públic.

La implantació d’aquest nou sistema és realitzada per l’ATM de forma progressiva als municipis i operadors de transport de Catalunya, i on l’Ajuntament i l’empresa de Transports Urbans de Sabadell han col·laborat per fer-lo efectiu a la nostra ciutat.

Aquest sistema ja està incorporat en tots els vehicles de la flota permetent validar en els dos suports T-Mobilitat disponibles, que són la targeta sense contacte personalitzada amb el nom del titular, i el telèfon mòbil amb sistema Android i tecnologia NFC, mitjançant el qual es podrà fer també la compra dels títols o recàrrega de targetes sense contacte, operacions que estaran disponibles a l’instant mitjançant l’APP T-mobilitat.

Quan entraran els autobusos de Sabadell al sistema de la T-mobilitat?

Comentaris
To Top