Diners

Ajudar els joves a decidir la seva vocació professional, el propòsit de Wavekup

Wavekup Sònia Solà Cambraccelera

L’empresa pretén tancar una ronda de finançament de 300.000 euros per expandir-se a l’Amèrica Llatina

Sònia Solà és la fundadora i CEO de Wavekup / LLUÍS FRANCO

Decidir què estudiar per començar a encarar la vida laboral és segurament el principal mal de cap de molts joves. Enfrontar-se a aquesta dura realitat és el principal objectiu de la start-up Wavekup, que disposa d’una plataforma en línia que pretén ajudar als joves, d’entre 14 a 18 anys, a descobrir allò que els motiva i la vida que volen tenir per així saber quins estudis o formació triar. I ho fa a través de tallers en línia (itineraris), basats en l’autoconeixement i l’orientació vocacional. 

9 de cada 10 persones que han confiat en la metodologia de Wavekup han acabat trobant el seu camí professional, segons detalla la fundadora i consellera delegada de l’empresa emergent, Sònia Solà. “Calculem que el 85% de persones no se senten satisfetes ni identificades amb la seva feina. I això és perquè, en el seu moment, no van tenir les suficients eines per elegir què estudiar o en què formar-se. Amb Wavekup, les noves generacions sí que sabran cap on encaminar-se”, afirma. 

De fet, la fundadora de la start-up es trobava dins d’aquest 85%: “Jo tenia la meva pròpia empresa en el sector de la comunicació, però no era feliç. En el seu moment vaig elegir malament el meu camí professional i no vull que això li passi a ningú. D’aquí neix Wavekup”, exposa Solà. 

Ronda de finançament de 300.000 euros

Amb clients d’arreu de l’Estat, particulars o d’instituts i centres socials, Wavekup es prepara per donar-se a conèixer a escala internacional, començant primer per Amèrica Llatina. Amb l’objectiu d’accelerar aquest procés i incrementar l’equip, a banda de donar un impuls tecnològic a la plataforma, l’empresa pretén tancar una ronda de finançament de 300.000 euros. La start-up, que forma part de CambrAccelera, el programa d’acceleració de start-ups de Conector i la Cambra de Sabadell, vol obrir-se camí i ajudar a “milions de joves” a trobar la seva vocació professional.v

Comentaris
To Top