Diners

CambrAccelera, a la recerca de les ‘start-ups’ més innovadores

Les ‘start-ups’ de la demarcació tenen un nou Instrument al seu abast (CEDIDA)

Les start-ups participants en el programa CambrAccelera, que promouen la Cambra de Comerç de Sabadell i l’acceleradora Conector Startup Accelerator i que tindrà una durada de 6 mesos, tindran com a mentores BStartup, Fluidra, Uriach i Holistex.

Aquestes empreses tractores del programa cerquen, en aquesta fase inicial, start-ups que treballin propostes de valor innovadores en els sectors fintech, tèxtil, salut o recursos.

CambrAccelera impulsa l’activitat de noves empreses innovadores amb base tecnològica a la demarcació de Sabadell.

Les seleccionades desenvoluparan els seus projectes -d’octubre a febrer- de la mà de la Cambra i Conector i amb el suport dels mentors, gaudint de perks (incentius, avantatges, beneficis…) per un valor superior als 400.000 euros.

Les quatre empreses esmentades aportaran a les start-ups el mentoring, know-how, proves de concepte, proves d’infraestructures… BStartup és experta en fintech, Fluidra en recursos, Uriach en salut i Holistex, en el sector del retail. Sent molt diferents, totes elles cerquen nous models de negoci innovadors.

En concret, BStartup, programa creat pel Banc Sabadell, cerca start-ups en fase inicial del sector tecnològic i digital, amb visió internacional i una proposta de valor diferenciada i innovadora, que treballin els models de negoci B2B, B2C i B2B2C.

Fluidra, multinacional sabadellenca de la piscina i wellness, s’interessa per start-ups amb models de negoci orientats a resoldre necessitats relacionades amb la sostenibilitat, la seguretat, la salut… En especial, iniciatives sostenibles com la reducció del consum d’aigua i energia o la millora de la seva qualitat.

La farmacèutica Uriach, de Palau-solità i Plegamans, centra la seva recerca en start-ups amb propostes de valor innovadores dirigides tant a consumidors com a metges i farmacèutics, en salut natural via oral, la salut tòpica natural i la salut natural en general.

Finalment, la tèxtil Holistex cerca noves empreses amb un model de negoci innovador per al retail, centrat en la protecció, sanitat i performance de la creació i fabricació de teixits per a la moda.

Comentaris
To Top