Ciutat

Així serà la Diada de Sant Jordi a Sabadell

Sabadell celebra la Diada de Sant Jordi amb parades de llibres i roses al carrer i més d’una quarantena d’activitats orientades al públic infantil i familiar. Hi haurà 164 parades de llibres i roses per tota la ciutat, a càrrec de comerciants minoristes de flors i llibres, centres educatius i col·lectius diversos i desenes d’activitats. A més, unes 50 entitats muntaran les seves parades a la Rambla, i mitja dotzena de llibreries posaran els seus estands a la plaça del Doctor Robert.

La signatura de llibres serà diumenge, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, al Racó del Campanar. Al voltant de 50 autors locals hi signaran els seus llibres, que es podran comprar a les parades dels llibreters. Tant dissabte com diumenge, de 9 a 21 h, hi haurà parades de llibreters a la plaça del Doctor Robert. I la fira d’entitats de la ciutat s’instal·larà a la Rambla el diumenge 23, de 9 a 21 h.

A més, la ciutat organitza activitats diverses com actuacions castelleres i sardanes. Els museus municipals prepararan tallers de llibres i roses i visites guiades, a més de la venda de llibres que han anat publicant durant anys. Per la seva banda, les biblioteques municipals han programat un seguit de tallers, presentacions i mostres bibliogràfiques.

/ V. ROVIRA

Pel que fa als teatres, hi ha diverses funcions programades. Per exemple, el diumenge 23 d’abril, a l’Alternativa Teatre, es podrà veure ‘Sant Jordi i el drac’, un espectacle de titelles de l’Arlequí. També en el marc de Sant Jordi, el dissabte 29 i el diumenge 30, el Teatre Principal acollirà l’obra ‘Feliç, perquè t’estimo’, de William Shakespeare, a càrrec d’Il·lús Teatre.

Sant Jordi per als grans i als mercats

D’altra banda, del 20 al 23 d’abril, les persones grans podran gaudir d’un programa d’activitats específic per celebrar Sant Jordi. Les propostes es duran a terme als complexos de persones grans, a l’antic Mercat de Sant Joan i als complexos de gent gran d’Alexandra, Parc Central i Sant Oleguer.

D’altra banda mercats municipals també han preparat diverses accions el cap de setmana de Sant Jordi. Així, el dia 23, el Mercat dels Merinals repartirà llibres de segona mà, de forma gratuïta, entre la seva clientela. A més, el Mercat Central oferirà un servei gratuït de canguratge per a infants, que estarà operatiu divendres 21, de 17 a 20 h, i dissabte 22, d’11 a 13.

Comentaris
To Top