Oci i cultura

Vine a la taula literària de Sant Jordi amb Montse Barderi, Francesca Rodríguez, Víctor Aldea i Xavier Vidal

acte ds

A les 18.45h, tindrem un recital de poesia de Roc Casagran, que presentarà el llibre L’abraçada que

Diari de Sabadell celebrarà amb una festa literària, poètica i musical la diada de Sant Jordi a la plaça Ricard Simó Bach, diumenge 23 d’abril a partir de les 18h. L’acte serà obert a tothom i gratuït.

La festa arrencarà amb una taula literària, en què xerrarem sobre l’ofici d’escriptor amb Montse Barderi, autora de reeixides novel·les com La vida autèntica i La memòria de l’aigua (Premi Prudenci Bertrana 2019); l’especialista en literatura infantil i juvenil Víctor Aldea, autor de Per a què serveix un pet?; Francesca Rodríguez, qui ha debutat amb molt bones crítiques amb el ‘thriller’ Secrets; i Xavier Vidal, professor d’Escriptorium.

A les 18.45h, tindrem un recital de poesia de Roc Casagran, que presentarà el llibre L’abraçada que.  Després d’una breu entrevista en què el públic podrà participar, el poeta recitarà alguns poemes de l’obra.

L’abraçada que et salva del precipici i la que et deixa caure, l’abraçada que és coixí o armadura i la que és fredor i desesperança. L’abraçada que no vas poder fer i la que t’hauries pogut estalviar. Aquestes i tantes altres abraçades passegen dins de poemes que parlen d’un món caòtic on es barregen l’amor, la paternitat, la melangia, les lluites o els somnis.

Per acabar, actuarà el grup sabadellenc de pop-rock Luand, a les 19.30h. El grup sabadellenc acaba de presentar el seu segon disc, Sol Ixent. És un àlbum de pop-rock amb un caràcter lluminós i vitalista.

Comentaris
To Top