Històries d'amor

Pau Tarruell i Carmina Mas, matrimoni i ànimes de Bufanúvols

Pau Tarruell i Carmina Mas comparteixen la passió per l’escenari

Compartir la passió és un avantatge, tot i que a vegades complica desconnectar

/ LLUÍS FRANCO

La història entre Pau Tarruell i Carmina Mas no s’explica sense escenaris. Fa 35 anys que ballen, canten, dansen i fan música i teatre plegats amb la mítica companyia per a públic familiar Bufanúvols.

De fet, quan es van conèixer hi havia un escenari pel mig. “Estava actuant amb un grup musical d’esplai”, recorda Tarruell, de 61 anys. “Jo anava amb el meu cosí quan el vaig veure. Vaig preguntar-li qui era, perquè em va agradar a primera vista”, afegeix Mas, de 59 anys. Bufanúvols no és l’únic projecte en comú. Duen 40 anys casats, tenen cinc fills i tres nets.

L’essència matrimonial es nota a l’escenari, admeten, tot i que ell aprofita la pregunta per llançar-li una floreta: “Es veu molt jove i a vegades em diuen: ‘No sabia que actuaves amb la teva filla!’. La ‘nena’, li diuen”.

Compartir la passió és un avantatge, tot i que a vegades complica desconnectar. Per exemple, quan els ve una idea al cap i són al llit. Les seves

Enumeren alguns secrets de l’èxit del matrimoni, que podrien ben bé valdre per entendre’s tants anys a dalt de l’escenari: “Acceptar que som diferents i entendre’ns”, “Escoltar i estimar”.

Comentaris
To Top