Ciutat

Exregidors del govern d’Antoni Farrés mostren el seu suport a la candidatura de Joan Mena

Fins a dotze exregidors d’algun dels mandats d’Antoni Farrés han mostrat el suport a la candidatura Joan Mena per En Comú Podem

Fins a dotze exregidors que van ser part del govern d’algun dels mandats d’Antoni Farrés han mostrat aquest divendres el suport a la candidatura de l’alcaldable de Sabadell En Comú Podem, Joan Mena. “És un gran orgull per als 27 membres de la nostra llista que aquestes persones, de la tradició de l’honestedad i dedicació als interessos de Sabadell, ens donin el seu suport”, ha sentenciat Mena, que s’ha dirigit directament al portaveu del grup de suport i regidor fins al 1999, Ramón Álvarez: “Va ser un dels meus mestres: vaig fer amb ell el meu primer míting”.

El candidat a l’alcaldia ha lloat la tasca que Antoni Farrés va fer al capdavant de la ciutat durant 20 anys com “un exemple de transparència i en contra de la corrupció”. Una idea que també ha subratllat Álvarez, que ha lamentat que “Sabadell va caure en una etapa fosca que la va fer coneguda arreu per la corrupció”. En aquest sentit, l’exregidor ha reblat que “cal superar aquella etapa de Bustos” per iniciar “de nou una transformació de la ciutat”.

En total, els exregidors que mostren el suport a la candidatura de Sabadell en Comú Podem són Francisco Morales, Manel Ramírez, Ramón Álvarez, Manel Larrosa, José Luis Rodríguez, Josep López, Úrsula Cornejo, Sergi Calvo, Antonio Fernández, Emilio López, Fermí Vallbé, Encarna Ramírez, Sergi Calvo, Manel Ramírez i Manel Larrosa.

Joan Mena, En Comú Podem: “El govern no ha sabut planificar el futur; i Sabadell ha perdut oportunitats”

Comentaris
To Top