Eleccions municipals 2023

Tret de sortida a la campanya electoral a Sabadell

Onze candidatures intentaran seduir Sabadell amb els seus candidats i programes

Avui els partits que opten a l’alcaldia de Sabadell donen tret de sortida a la cursa electoral. Des de les 19 h, els partits han començat a presentar a diferents punts de Sabadell les seves candidatures. En total, onze candidatures intentaran seduir Sabadell amb els seus candidats i programes. Destí final: les urnes del dia 28 de maig.

A continuació, presentem els primers actes de campanya que s’han celebrat a la ciutat.

PSC: “Hem posat Sabadell en marxa”

L’alcaldable del PSC, Marta Farrés, ha començat la campanya electoral a les portes de la Granja del Pas, des d’on ha confiat repetir el triomf a les urnes per la “feina feta” en els últims quatre anys. “Hem posat Sabadell en marxa”, tot i que, ha reconegut, “no ha estat fàcil”, en referència als efectes de la pandèmia i la invasió de Rússia a Ucraïna.

El PSC confia en la “feina feta” per guanyar les eleccions municipals

ERC es presenta com a “única alternativa” al govern de Marta Farrés

Els primers cartells de la campanya electoral d’ERC per a les eleccions del 28 de maig s’han desplegat a la plaça del Mercat, al Centre. Des d’allà, l’alcaldable republicà, Gabriel Fernàndez, i els membres de la candidatura, han fet pinya per guanyar la contesa electoral. El conseller de Territori, Juli Fernàndez, i l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, han acompanyat l’alcaldable.

ERC defensa que és “l’única alternativa” al PSC en les eleccions municipals

La Crida reivindica la força d’una ciutat “més viva”

La Crida no ha deixat indiferent el prop d’un centenar de persones que han assistit aquest dijous a la nit a la presentació de la campanya al Racó del Campanar. En un acte ple de simbolisme i originalitat en la posada en escena, el partit liderat per Nani Valero ha reivindicat la força de la candidatura per tirar endavant “una ciutat més viva”.

A través d’un recorregut ple de referències al darrer mandat de Marta Farrés, amb elements crítics contra el partit socialista a la ciutat, la formació anticapitalista ha exposat algunes de les línies mestres del seu programa, enfocat en polítiques d’habitatge, feminisme, ecologisme i municipalisme com a idees clau.

La Crida arrenca una campanya amb “més vida” en un espectacle ple de simbolisme

Ciutadans: “Serem decisius, també en polítiques de futur

L’alcaldable de la formació taronja, Joan Garcia, ha donat el tret de sortida en una campanya on les famílies i adjectivar Sabadell, seran els eixos de Ciutadans.

Ciutadans retorna als inicis per continuar sent “decisiu i necessari”

Junts: “Qualsevol opció de govern passa per nosaltres”

Junts per Sabadell ha inaugurat la cursa electoral per als comicis del 28 de maig a la nostra ciutat. El seu número 1, Lluís Matas, ha repassat les línies mestres del seu projecte per a Sabadell.

Entre les seves prioritats es troba la transformació de la Gran Via, l’atracció d’empreses, l’impuls de l’atractiu turístic de Sabadell, l’habitatge, la sostenibilitat i la independència de Catalunya.

Junts inicia la campanya electoral “per a ser decisius” a Sabadell

En Comú Podem: “Tornarem amb molta força a l’Ajuntament”

Sabadell En Comú Podem ja fa via per ser a “una força determinant a l’Ajuntament de Sabadell”. Així ho ha assegurat l’alcaldable dels comuns, Joan Mena, en la tradicional presentació del cartell electoral pocs minuts abans de l’inici de la campanya electoral a Sabadell, enguany a les escales del Mercat Central.

Joan Mena (En Comú Podem): “Tornarem amb molta força a l’Ajuntament de Sabadell”

El PDeCAT busca el seu lloc a l’Ajuntament

El PDeCAT encara els propers comicis amb la intenció d’entrar a l’Ajuntament de Sabadell. El líder del grup postconvergent, Amadeu Papiol, ha presentat els seus plans per a atraure la inversió empresarial i de capital, “recuperar el lideratge de Sabadell” i amb la voluntat d’eliminar la cita prèvia que s’ha instal·lat a molts procediments adminisitratius arran de la pandèmia.

El PDeCAT vol eliminar la cita prèvia a Sabadell

Sentim Sabadell “vol competir les eleccions”

Sentim Sabadell, que va començar a caminar el novembre de 2021, ha donat el tret de sortida en un acte a les vuit del vespre al Racó del Campanar. L’actual regidora de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell, va encetar aquest nou projecte polític per “ser l’alternativa a allò que representen els partits més tradicionals”

Partit Popular: “Els sabadellencs volen solucions i els preocupa la cistella de la compra, les pensions, la seguretat i les ocupacions”

Els populars arriben amb “il·lusió” per tornar a l’Ajuntament i ser decisius. Aquesta nit, l’acaldable Cuca Santos ha assegurat que amb els populars al consistori els sabadellencs tindran “un futur molt millor del que ofereix el govern actual”.

El PP engega la campanya de la “il·lusió per tornar i ser decisius”

Consulta totes les candidatures del 28-M a Sabadell

Comentaris
To Top