Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts 16 de maig a Sabadell

Fem un repàs a les informacions més rellevants de les últimes hores

Sabadell torna a la normalitat després d’aquest dilluns festiu, marcat per les celebracions al Santuari de la Salut. La jornada va ser multitudinària, aplegant més d’un miler de persones.

Una bona dosi de cultura popular, festa infantil i esport. La ciutat ha tornat a reviure l’Aplec de la Salut, una festivitat que té més de tres-cents anys d’història. Unes 1.500 persones es van reunir al voltant del Santuari i unes 200 van participar a la tradicional pujada a la Salut, segons dades de la Policia Municipal.

FOTOS | Un Aplec de la Salut multitudinari a Sabadell

La Finetwork es prepara per viure una setmana frenètica, plena de waterpolo. El Club Natació Sabadell afronta la doble final del play-off pel títol de lliga a la piscina de Can Llong amb el repte d’aconseguir per primera vegada a la història el campionat femení i masculí en el mateix any. Mataró i Atlètic Barceloneta seran els últims esculls després de tancar la fase regular com a líders, un fet que permet als dos equips sabadellencs encarar el repte amb el factor camp a favor.

L’Astralpool Club Natació Sabadell busca un doblet per a la història

Marta Farrés tancarà el cicle d’entrevistes al Diari aquesta setmana. L’actual alcaldessa i candidata del PSC a Sabadell contestarà a les preguntes el dijous 18 de maig a partir de les 7 de la tarda, en un acte que tindrà lloc a la redacció de la plaça de Ricard Simó Bach.

Marta Farrés, entrevistada aquest dijous al Diari

Sabadell afronta la primera meitat de setmana amb inestabilitat climàtica. Així, el dimarts es presenta amb alternança de núvols i algunes clarianes, una tònica que es mantindrà en els pròxims dies. A partir d’aquest dimarts a la tarda, les temperatures començaran a baixar, arribant a màxims per sota dels 20 graus.

PREVISIÓ | El temps a Sabadell: dimarts 16 de maig del 2023

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sabadell van detenir quatre persones com a presumptes autores dels delictes de simulació de delicte, estafa i pertinença a grup criminal. Aquestes persones, que pertanyien al mateix entorn familiar, havien denunciat ser víctimes de robatoris per poder cobrar de l’assegurança i vendre els telèfons mòbils que, en teoria, els havien sostret.

Quatre detinguts a Sabadell per haver simulat ser víctimes de robatoris

Comentaris
To Top