Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres 19 de maig del 2023 a Sabadell

Escenari del festival Embassa't

Més de 5.000 persones ja tenen entrada per a la 15a edició de l’Embassa’t, que aterrarà aquest divendres a Sabadell

Més de 5.000 persones ja tenen entrada per a la 15a edició de l’Embassa’t, que aterrarà aquest divendres a l’Amfiteatre del parc de Catalunya. Sabadell viurà un cap de setmana de música i cultura.

Fins i tot, Robert Lewandowski balla el Coti x Coti de The Tyets. I és l’himne abans dels partits de les jugadores del Barça femení. “És una fita històrica per a nosaltres”, sintetitzen. També ho és coronar en català llistes estatals d’Spotify. O ser el caramel de festes majors i festivals d’arreu del país. Xavier Coca –ànima del grup juntament amb Oriol de Ramon– es posa a l’altra banda del telèfon per explicar les vistes des del cim del turó del panorama musical català.

The Tyets: “Ens agradaria col·laborar amb Rosalía, posats a somiar a l’engròs”

La plaça del Mercat i els carrers del seu voltant acolliran a partir d’aquest divendres i fins al diumenge la 26a edició de la festa Medievàlia a Sabadell, amb un mercat amb desenes de parades, una mostra d’oficis artesanals, activitats i personatges itinerants.

Torna el Medievàlia Sabadell amb lluites de cavallers, artesania i cultura popular

Sabadell se situa a les portes del cap de setmana amb un augment de la inestabilitat, amb pluges que podrien arribar en les pròximes hores. Tocarà agafar el paraigua abans de sortida de casa.

PREVISIÓ | El temps a Sabadell: divendres 19 de maig del 2023

L’històric Tren Granota oferirà els primers trajectes oberts a tota la ciutadania, tot cobrint el recorregut entre l’estació de Les Planes i les estacions de Rubí, Terrassa i Sabadell. La primera possibilitat de pujar-hi arribarà aquest diumenge, 21 de maig.

El tren Granota tornarà a obrir les portes a Sabadell

L’estiu ja emergeix a l’horitzó i amb ell apareix el clàssic maldecap de les famílies amb infants i adolescents que inicien el període de vacances escolars. En aquest escenari, l’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa un any més el portal web Viu l’Estiu, on es poden consultar el conjunt d’activitats d’estiu des de diferents àmbits –lleure, esportiu, cultural– adreçades a infants, joves i persones adultes de la ciutat.

Més d’una quarantena de casals d’estiu a Sabadell, amb 3.450 places: consulta les propostes

Comentaris
To Top