ESPORTS

Nou èxit per a la secció de vòlei del Club Natació: l’infantil masculí, campió d’Espanya

Els components de l'infantil masculí celebrant el títol / CEDIDA

La secció de voleibol del Club Natació Sabadell continua col·leccionant èxits en aquest tram final de la temporada. L’equip infantil masculí s’ha proclamat campió d’Espanya en el torneig celebrat a Las Palmas. Ho ha fet, a més, de manera brillant, completant una trajectòria gairebé immaculada, perdent només un set en els set partits disputats.

El conjunt dirigit per Roberto Pozzato s’ha mostrat molt superior a la resta de rivals. A la semifinal contra el representant valencià del Conqueridor, va imposar-se per un clar 3-0 (25-16, 25-14, 25-16) amb gran autoritat. El mateix va passar en la gran final davant el Leganés: un 3-0 inapel·lable, amb parcials de 25-23, 25-8 i 25-22. L’equip madrileny va crear més dificultats en el primer i tercer sets, però va haver de claudicar davant el joc coral i efectiu dels nedadors. Aleix Bernia i els germans Àlex  i Thiago Pozzato van ser els jugadors més destacats. Aquest últim ha estat escollit MVP del campionat.

El cap de setmana es va completar amb l’actuació de l’equip júnior masculí, que va signar un meritori cinquè lloc en el Campionat d’Espanya celebrat a Sòria, guanyant al Jealsa Boiro (3-1) en el darrer partit del torneig. Amb aquest resultat, el conjunt entrenat per Camilo Caro ha quedat classificat com a primer equip català també en el certamen estatal. Un gran balanç global per a la secció que presideix Òscar Llagostera.

Comentaris
To Top