Ciutat

WhatsApp incorpora una nova funció en els missatges

Els missatges es podran editar 15 minuts després d’haver-se enviat

El WhatsApp s’ha convertit en una aplicació present en gairebé tots els telèfons mòbils. L’eina de missatgeria ha anat incorporant funcions que han redefinit el seu ús des de la seva arribada als dispositius. L’últim canvi s’ha conegut aquest dilluns, amb la possibilitat d’editar missatges ja enviats a altres usuaris.

Així, l’aplicació concedeix 15 minuts des de l’enviament del missatge per fer-hi els canvis que l’usuari cregui oportuns. En concret, l’opció d’editar es podrà trobar al menú que apareix quan es pressiona un missatge enviat, a iPhone, o prement els tres punts de la cantonada superior dreta, a Android.

En aquest període de temps, l’usuari pot modificar el contingut del text, ja sigui per corregir faltes ortogràfiques, ampliar el text o eliminar qualsevol element concret. Això sí, els canvis deixaran rastre! I és que, tal com passa amb qualsevol element reenviat, es mostrarà en el mateix text que ha estat editat, etiqueta visible per als destinataris.

Segons la companyia, la nova funció ja s’ha començat a aplicar a tot el món, i estarà disponible per a tots els usuaris en les pròximes setmanes.

Comentaris
To Top