Oci i cultura

Els Amics de les Arts, Santa Salut i Sara Roy, la traca final del festival Observa

El diumenge se celebrarà una altra sessió de música electrònica, sota el títol Evidenza Sunsets

Públic en el festival Observa 2023 / LLUÍS FRANCO

El festival Observa oferirà la seva traca final des d’aquest dijous fins a diumenge, amb una tercera ronda d’artistes protagonitzada per Els Amics de les Arts, Lágrimas de Sangre, Santa Salut, Scorpio i Sara Roy.  Segons xifres de l’organització, més de 8.000 assistents ja han passat pel festival des del 25 de maig.

Aquest dijous, l’Observa estarà protagonitzat per Sara Roy (20.30h), que presentarà el seu disc debut (A)mar. Després, es podrà gaudir d’una jornada de cinema a l’aire lliure, amb la projecció d’Elvis (22h).

Els Amics de les Arts, que actuaran divendres (22.30h), arriben amb l’embranzida d’haver publicat Allà on volia. Abans, serà el torn d’una de les revelacions d’Eufòria de l’edició passada, Scorpio (21h).

El dissabte serà el torn de Lágrimas de Sangre (22.30h), la banda de rap combatiu disposada a conquerir l’escenari amb la seva potent posada en escena i l’estil d’allò més eclèctic. Tindrem també la MC sabadellenca Santa Salut (21h), que torna a la seva ciutat natal com a filla pròdiga amb el reconeixement nacional que li han donat les seves lletres reivindicatives.

I per tancar el festival, el diumenge se celebrarà una altra sessió de música electrònica, sota el títol Evidenza Sunsets, de 16.30h a 23h. Hi seran els discjòqueis Marian Ariss, Joe Diem, Guezmak, Vallribera i Lebam.

Comentaris
To Top