Diners

Better Care prepara una nova ronda d’inversió: “Estem en un gran moment”

L’equip de Better Care, amb Xavier García Ordóñez al centre de la imatge / CEDIDA

La companyia biotecnològica sabadellenca, Better Care, està considerant completar la seva ronda de finançament, a través de Capital Cell, amb la que pretén donar accés a petits inversors per a participar de la transformació digital dels sistemes sanitaris. I és que aquesta serà la segona ronda d’inversió després de l’èxit de la primera, a través de la qual va captar 800.000 euros d’inversors privats i mig milió d’euros de finançament europeu.

“Estem en un gran moment: alguns inversors privats han ratificat una bona valoració de la companyia, i la nostra previsió és aconseguir multiplicar la nostra valoració per sobre els 10 punts abans de cinc anys. Actualment, la companyia està valorada en més de 10 milions d’euros”, explica el CEO de Better Care, Xavier García Ordóñez. Durant el passat 2022, Better Care, va obtenir uns ingressos d’un milió d’euros, duplicant la xifra del mateix període de l’any anterior.

La recaptació de capital obtingut es destinarà a la incorporació de talent per al seu creixement i expansió internacional; a la millora dels processos i procediments de l’àrea de desenvolupament de programari i eines; i a la consolidació de noves oportunitats en àrees sanitàries en les diferents comunitats autònomes, llançament de les noves solucions a Europa i l’expansió internacional cap al mercat nord-americà (USA i el Canadà). “L’ús de dades en salut accelera diagnòstics i pot ajudar a prevenir malalties mitjançant la implementació de nous indicadors, així com de models predictius. Malgrat això, la falta d’interoperativitat entre els dispositius dificulta l’accés a informació completa del pacient”, afegeix García Ordóñez, mentre detalla que “en definitiva, busquem apropar la tecnologia i garantir l’accés a dades d’alta qualitat”.

Canvi de seu

Recentment, Better Care, que es troba en més de 30 hospitals de referència a dotze països,ha traslladat la seva seu del carrer Xaloc al carrer Pare Sallarès, 153, en un edifici que es vol convertir “en un centre corporatiu que tingui un espai de formació amb els clients i espais polivalents”.

Comentaris
To Top