Oci i cultura

El rock de Sed de Mal, citat al Vade Música de Sabadell

L’actuació serà el tancament de la primera gira del grup sabadellenc

Sed de mal / D.S.

La banda de rock sabadellenca Sed de Mal es presenta a la sala Vade Música aquest dissabte, 1 de juliol, a les 21h. L’actuació serà el tancament de la primera gira del grup, que va néixer l’octubre de 2020 amb l’energia i la passió desbordant de quatre músics que ja havien creuat les seves carreres en el passat: Xavi Vendrell i Feliu Pla (BB sin sed), Miguel Figuerola (Las flores del mal), Albert Mas (Midnight Specials), Javi Rodriguez (Gloria o Muerte) i Marc Tena (Akron, Magick brother & Mystic sister).

El públic de Vade Música viurà la posada en escena, amb un directe demolidor, de temes del primer àlbum de Sed de Mal, amb títol homònim al grup, que conté temes com El árbol Torcido, El Rey de las Lágrimas, Soy de oro y de Barro i No moriré ahora.

Sed de Mal prepara novetats: una nova versió de la cançó Soy de oro y de barro, amb el productor Frans Beltran, que hi ha afegit nous teclats, seqüenciadors i ritmes que donen a la cançó un aire fresc i renovat. I per a l’octubre, el grup de rock presentarà el primer single del seu segon LP, en què han tornat a treballar amb el reconegut productor musical Marc Tena als estudis Feelback de Barcelona. Tena ha demostrat saber capturar l’essencia i la complexitat emocional de la banda, donant com a resultat un disc contundent i commovedor.

A més, també s’ha incorporat a la banda com a teclista en algunes actuacions en directe, creant una connexió encara més profunda. Després de la gravació del primer disc, també s´ha incorporat el guitarrista Javi Rodríguez a la nova formació de la banda.

Comentaris
To Top