Ciutat

Triplica la taxa d’alcohol al volant d’un patinet i atropella una dona a Sabadell

Patinet elèctric

Els fets van passar al costat del Bosc de la Concòrdia

El conductor d’un patinet va ser denunciat el passat divendres després de triplicar la taxa d’alcohol permesa a Sabadell. La Policia Municipal va realitzar la prova a l’home, de 30 anys, després d’haver atropellat una dona al carrer d’Adriana, a tocar del Club Natació. La vianant, de 65 anys, va ser traslladada a l’hospital Taulí per cop a l’espatlla.

Els fets van passar poc abans de les 6 de la tarda, al costat del Bosc de la Concòrdia. En fer la prova d’alcoholèmia al conductor del patinet, el resultat va ser de 0,79 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l). Els agents van instruir les corresponents diligències judicials. Fins a l’indret es van desplaçar dues unitats del SEM i una de Policia Municipal.

Comentaris
To Top