Ciutat

El PSC vol fer el ‘triplet’ a Sabadell: “Sortim a guanyar les eleccions generals”

Hem d’escollir entre avançar o retrocedir, continuar creixent o derogar“. O PSC, o PP i Vox. Els socialistes fan una crida a votar el proper 23 de juliol per a evitar que governi una aliança conservadora a l’Estat. “L’alternativa és un govern de Feijóo i Abascal, que posa en risc el ritme de l’economia, els drets i el benestar social assolits”, ha assegurat el diputat sabadellenc i número 6 de la formació al Congrés per Barcelona, Paco Aranda, en l’inici de la campanya electoral. El PSC vol tornar a guanyar les generals a la ciutat, després de les victòries a les eleccions catalanes (2021) i municipals (2023).

L’acte ha tingut lloc a la seu del partit a la ciutat, situada a la Gran Via, amb Aranda i la secretària d’organització del PSC Sabadell, Ana Carrasco. Els han acompanyat un grup de militants i regidors. Aranda, que actualment és diputat, afirma que ha vist al PP “votar en contra de la reforma laboral, de la pujada de les pensions, i en contra dels interessos dels espanyols”

Ha advertit dels perills de l’entrada de Vox en el Govern de l’Estat, com ja ha passat en centenars d’ajuntaments i de comunitats autònomes després de les eleccions locals. “Volen retrocedir, ho hem vist als seus pactes a comunitats autònomes i ajuntaments.

PP i Vox “comparteixen la por a la remuntada del PSOE i a la mobilització de la majoria progressista del país”, segons Aranda. Els socialistes asseguren ser víctimes d’una “campanya de manipulació i mentides de la dreta i de la ultradreta” i per això demanen una gran mobilització. “Sortim a guanyar”, ha sentenciat.

Comentaris
To Top