Ciutat

La biblioteca Vapor Badia reobrirà després de dues setmanes tancada

L’equipament ha renovat el sistema de climatització

Fumata blanca. La biblioteca Vapor Badia tornarà a obrir aquesta setmana, segons va anunciar dilluns el regidor del Govern de Sabadell, Eloi Cortés. El portaveu socialista va apuntar a “mitjans de setmana” després que s’hagin realitzat les comprovacions pertinents per certificar que el sistema de climatització està funcionant correctament, garantint el benestar d’usuaris i treballadors de l’equipament.

L’espai ha estat sotmès aquestes últimes setmanes a un projecte de renovació de tot el sistema de climatització després que fa unes setmanes es detectessin problemes en l’aire condicionat d’una de les plantes. La incidència va obligar a tancar la biblioteca el passat 26 de juny, quan la instal·lació va quedar inoperativa. La decisió es va prendre després de diverses jornades amb restriccions horàries per problemes a la primera planta.

Malgrat el contratemps per a molts usuaris, el consistori va recordar que es pot continuar fent ús de la resta de biblioteques municipals durant aquest període. A més, s’ha gestionat amb la UAB la possibilitat que tothom accedeixi a la biblioteca del campus de la UAB a Sabadell, ubicada a només 400 metres de la Vapor Badia.

Comentaris
To Top