Vallès

Espectacular accident a l’AP-7 per un xoc entre un turisme i un camió que transportava porcs

Quatre persones han resultat ferides

El camió accidentat a l'AP-7 / Bombers

L’AP-7 va quedar tallada aquest dilluns des de primera hora de la tarda a l’altura de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) durant més de set hores per un accident en què es van veure implicats un turisme i un camió que transportava porcs, que va bolcar i després se li va encendre la cabina. Al voltant de les 10 de la nit, la circulació va quedar restablerta.

En el succés van resultar ferides quatre persones. Un home va ser traslladat a la Mútua de Terrassa en estat menys greu. Un altre, amb el mateix pronòstic, a l’hospital Taulí. Finalment, una dona i un menor, ferits lleus, van ser atesos al CUAP Sant Fèlix de Sabadell.

Imatges de l’accident a l’AP-7 | Bombers

La via va quedar tallada en sentit nord i, en sentit sud, es van poder obrir dos carrils entre Barberà i Santa Perpètua després que també s”haguessin de tancar per la presència d’animals a la calçada. Les retencions des de Sant Cugat del Vallès afectaven un tram de més de 14 quilòmetres durant la tarda i Trànsit va recomanar com a vies alternatives la C-16 i la C-25.

Els Bombers van activat vuit dotacions terrestres i un helicòpter i l’incendi, que va provocar una espessa columna de fum, va ser ràpidament apagat. També es van mobilitzar cinc unitats del SEM, a més d’una altra conjunta amb els Bombers.

D’altra banda, el SCT informa que a l’AP-7 també hi ha un accident a Cardedeu (Vallès Oriental) que talla un carril en sentit nord i provoca dos quilòmetres de cua des de la Roca del Vallès.

Comentaris
To Top