ESPORTS

L’Astralpool CNS ja coneix els seus rivals a la fase de grups de la Champions

L’Astralpool disputarà la Champions per segona temporada consecutiva. / Lluís Franco

L’equip masculí de l’Astralpool CN Sabadell ja coneix els seus rivals per a la fase de grups de la LEN Champions League 23-24. Els de Quim Colet, que han quedat enquadrats al grup A, s’enfrontaran al Novi Beograd, a l’Steaua de Bucarest i al guanyador del grup B de la fase prèvia (Brescia, Radnicki, Primorac, Duisburg o Noisy).

La competició està conformada per 16 equips dividits en quatre grups dels quals els dos primers de cadascun es classificaran. La fase començarà el 26 de setembre i finalitzarà al desembre, després de tres partits a casa i tres a fora. La Champions es reprendrà al març amb els vuit millors equips, després de l’Europeu i el Mundial de natació en una temporada que estarà molt comprimida.

Els waterpolistes sabadellencs es van assegurar, per segona temporada consecutiva, la seva presència als grups de la màxima competició continental després de l’assignació d’una ‘wild card’, atorgada a finals de juliol i que els ha permès saltar-se la fase prèvia. L’Astralpool ja va fregar la classificació per a la ‘Final Eight’ de la Champions l’any passat, en la seva primera participació. Ara, amb un equip renovat buscarà assolir la fita.

Comentaris
To Top