Ciutat

El servei d’aigües de Sabadell recupera la normalitat després d’un matí d’incidències

Una incidència en una canonada ha provocat incidències en el servei al llarg de tot el matí de dijous

L’avaria a la canonada de Can Llong que s’ha produït de matinada comença a estabilitzar-se a la ciutat. El subministrament d’aigua ja arriba a totes les llars. Els tècnics d’Aigües de Sabadell han resolt la baixa pressió amb què arribava a diverses zones al llarg del matí de dijous.

Les zones de Sabadell on la pressió de l’aigua ha estat més baixa han estat Can Roqueta, la Creu Alta, Torre-romeu, el Poblenou i part del Centre, segons han informat a aquest mitjà veus de la companyia d’aigües. Tot i que el servei està reestablert, falta resoldre encara l’avaria principal de la canonada.

Tens aigua corrent a casa? Explica’ns com t’ha afectat la incidència en el subministrament de Sabadell

L’avaria ha causat afectacions al trànsit en alguns carrers. El carrer d’Adriana està tallat entre Budapest i Lusitània; l’accés al carrer de Budapest des d’Estrasburg està tallat per tasques de neteja i l’accés al carrer de Font i Sagué està tallat des del carrer de Berenguer el Gran. Pel que fa al transport públic la línia 4 de TUS es desvia pel carrer de Lusitània i la ronda d’Europa.

Alimentar els sectors més afectats

El subministrament de l’aigua de les zones més perjudicades per l’avaria s’està alimentant des dels sectors adjacents on arriba un volum d’aigua superior. Això facilita que l’aigua arribi a tots els racons de Sabadell, però que hi hagi una baixada generalitzada de la pressió de l’aigua que arriba a les llars.

@diaridesabadell

🔴🚰 Una avaria a una canonada a Can Llong –un dels conductes d’alimentació més importants de la ciutat– afecta tot el subministrament d’aigua de la ciutat. La canonada ha rebentat fortuïtament de matinada i ha tallat directament l’alimentació d’aigua que surt del dipòsit de Can Llong, el més gran de la ciutat i que abasteix la majoria dels barris de Sabadell. 💬 Veus de la companyia constaten que l’afectació és a escala generalitzada al municipi, però que això no significa que tots els domicilis hagin quedat sense aigua. 🚨Tècnics d’Aigües de Sabadell treballen per solucionar la situació. 📲 Més informació a www.diaridesabadell.com

♬ original sound – Diari de Sabadell

Comentaris
To Top