Ciutat

L’Ajuntament tanca els passos inundables del Ripoll

Imatge d'arxiu d'una passarel·la al Riu Ripoll

L’Ajuntament de Sabadell ha efectuat aquest migdia un avís sobre el tancament dels passos inundables del Riu Ripoll. El consistori ha abaixat les barreres que donen accés a la llera del riu i els camins adjacents, ja que en algunes zones hi ha hagut petits desbordaments d’aigua.

Afectacions per la pluja

La pluja que ha caigut aquest cap de setmana a Sabadell ha deixat bons registres d’aigua i algunes incidències. A l’estació automàtica de Sabadell, situada al Parc Agrari, s’han registrat-segons dades de diumenge a les 12:30- uns 18,8 l/m² d’aigua. Pel que fa a incidències, a la ciutat se n’han registrat tres. Els Bombers han hagut d’actuar per una inundació a una terrassa de Sol i Padrís a les 9:50 h, la inundació d’un habitatge en un pis del carrer Cabdella i al carrer de la Baronia s’ha intervingut en detectar que el cablejat espurnejava i a la plaça de la Providència ha caigut un arbre, sense provocar afectacions. 

Comentaris
To Top