Ciutat

Cinc motoristes ferits en menys de 72 hores a Sabadell

Ambulàncies esperant a l'entrada del Taulí, dijous 24 de març / CEDIDA

Cap de setmana especialment accidentat a la xarxa viària de Sabadell

Cap de setmana especialment accidentat a la xarxa viària de Sabadell. Des del passat divendres, cinc motoristes han resultat ferits de diferent consideració en topades amb altres turismes a la ciutat. El més greu va tenir lloc dissabte, a les 23:35 hores, a la carretera de Terrassa amb el carrer d’Ustrell. El conductor de la motocicleta, de 25 anys, va ser traslladat a l’hospital Taulí amb politraumatismes.

Abans, durant el divendres al migdia, es van produir dos accidents de trànsit en menys d’una hora. En el primer, al carrer de Bosch i Cardellach, el conductor de la motocicleta, de 27 anys, va ser traslladat al CUAP Sant Fèlix amb ferides lleus. En el segon, a les 13:23 hores, al carrer Batllevell, la topada va obligar a traslladar el motorista, de 54 anys, a l’hospital Taulí.

També va ser traslladat a l’hospital sabadellenc un home de 70 anys que va resultar ferit després d’una topada quan circulava amb la seva motocicleta pel passeig del Comerç. En tots els casos, els incidents van obligar a l’actuació de la Policia Municipal i el SEM.

Comentaris
To Top