Ciutat

Com pots renovar l’abonament gratuït de Renfe? Divendres ja caldrà tenir el nou

Rodalies Renfe Sabadell estació

Els abonaments es poden adquirir a través de l’aplicació mòbil de Rodalies i la web de Renfe

Des de l’1 d’agost, els usuaris de Renfe poden demanar l’abonament gratuït de Rodalies i Mitjana Distància. A partir d’aquest pròxim divendres, dia 1 de setembre, caldrà tenir el bitllet per al pròxim quadrimestre, entre l’1 de setembre i el 31 de desembre. Tot i això, es podrà obtenir l’abonament durant tot el període de vigència, malgrat que l’actual abonament deixarà de ser vàlid si no es renova.

Els abonaments es poden adquirir a través de l’aplicació mòbil de Rodalies i la web de Renfe. També es poden comprar pels canals de venda tradicionals, com ara les estacions o les màquines automàtiques. Per adquirir els abonaments cal estar registrat prèviament.

Per adquirir els abonaments cal deixar una fiança de 10 euros en el cas de Rodalies i de 20 euros per als abonaments de Mitjana Distància.

La fiança per a l’abonament del quadrimestre que s’acaba es retorna automàticament a la targeta, si s’ha pagat amb aquest sistema. Els que hagin pagat l’abonament amb efectiu podran reclamar el retorn de les fiances a les estacions, a partir de la data que determini Renfe. Això sí: cal haver fet un mínim de setze trajectes durant els quatre mesos en qüestió.

Ja pots demanar els abonaments gratuïts de Renfe: com ho he de fer?

Comentaris
To Top