Ciutat

Assabenta’t de les notícies més destacades de les últimes hores a Sabadell

Els preparatius de la Festa Major, en primera línia informativa

La Festa Major ja està pràcticament aquí. Els carrers ja comencen a engalanar-se per viure la celebració, que oficialment arrencarà el pròxim divendres. Malgrat que durant tota la setmana l’ambient festiu ja es respira a la ciutat.

Una de les preocupacions cada any per aquestes dates és saber quin temps farà. Respectarà el cel la celebració dels dies més assenyalats a Sabadell? Això diu el pronòstic:

Quin temps farà durant la Festa Major a Sabadell?

Compte enrere. Queden menys dues setmanes per deixar enrere l’estiu i tornar a la rutina acadèmica. Milers d’estudiants sabadellencs –l’any passat en van ser 31.520– tornaran a les aules després de més de 70 dies de vacances. Als estudiants sabadellencs, però, encara els falta una carta per cremar aquestes vacances: la Festa Major, que enguany se celebrarà de l’1 al 4 de setembre. Després, ja sí que tocarà agafar aire i encetar un nou curs que s’allargarà fins a finals de juny.

Dates clau, festius i dies de lliure elecció: així queda el calendari escolar 2023-2024 a Sabadell

“Fa 12 anys que van ocupar l’immoble, propietat d’un banc, i el lloguen a altres persones perquè hi entrin, de forma irregular”. Un grup de veïns del carrer Ribot i Serra, situat al barri de la Creu Alta, denuncien molèsties amb un grup de famílies que ocupa de forma irregular un bloc del carrer. Segons han assegurat diverses comunitats, els crits, la música, el soroll, la brutícia i el desordre que generen aquestes persones estan generant “molèsties” entre el veïnat.

Veïns de la Creu Alta: “Els crits i la brutícia dels ocupes ens tenen farts”

L’actor Pep Ambròs suma una sèrie més a Netflix. El sabadellenc apareix a ¿Quién es Erin Carter?, una producció britànica, rodada a Barcelona, que la plataforma ha estrenat aquesta setmana. Interpreta Emilio Martin, un inspector dels Mossos d’Equadra.

Pep Ambrós torna a Netflix com a detectiu a la sèrie ‘¿Quién es Erin Carter?’

Cap de setmana especialment accidentat a la xarxa viària de Sabadell. Des del passat divendres, cinc motoristes han resultat ferits de diferent consideració en topades amb altres turismes a la ciutat. El més greu va tenir lloc dissabte, a les 23:35 hores, a la carretera de Terrassa amb el carrer d’Ustrell. El conductor de la motocicleta, de 25 anys, va ser traslladat a l’hospital Taulí amb politraumatismes.

Cinc motoristes ferits en menys de 72 hores a Sabadell

Comentaris
To Top