ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell guanya a l’estrena de la lliga

Alberto Barroso ha anotat quatre gols. /Lluís Franco

El renovat Astralpool CN Sabadell ha començat la lliga amb un triomf a la Finetwork Aquàtics davant el CN Echeyde (17-12). Els tinerfenys s’han mostrat molt combatius fins ben entrat el darrer quart de partit. Algunes de les incorporacions dels de Quim Colet ja han tingut un gran pes al marcador. Alberto Barroso ha anotat quatre golsFynn Schutze tres en una gran estrena lliguera.

El primer període ha estat un intercanvi de cops constant. Ha obert el marcador l’Astralpool, però els visitants han signat un gran parcial de 0-3 que ha estat respost pels sabadellencs que han anat igualant els avantatges fins al 5 a 5. Molts gols en uns primers 8 que han obligat als de Colet a pujar el ritme. Així ha estat al segon quart, quan s’ha començat a cuinar el triomf amb un 4 a 1 de parcial que ha obert una petita escletxa al marcador. Aquesta diferència ha augmentat després del descans fins al momentani 11 a 6 que semblava deixar el partit sentenciat.

Amb cor i honor, l’Echeyde s’ha tornat a acostar al marcador amb dos gols consecutius, però les esperances s’han evaporat als darrers vuit minuts de partit. L’Astralpool ha tornat a allunyar-se en un últim quart de nou amb molts gols i que ha deixat el definitiu 17 a 12. Tot just és l’inici, però els de Quim Colet arrenquen la Divisió d’Honor guanyant i ja acumulen 26 partits consecutius de lliga regular amb triomf. El proper enfrontament del CN Sabadell serà el dia 26 a l’estrena de la Champions a la Finetwork Aquàtics davant el Brescia.

/Lluís Franco
Comentaris
To Top