SAPS ON ÉS...

Saps on és una de les rotondes més grans d’Espanya?

/ V. CASTILLO

Està situada en una de les entrades de Sabadell, i l’any 2012, quan es va inaugurar, es va convertir en la rotonda a diferent nivell més gran d’Espanya. La infraestructura en qüestió està situada a l’autopista C-58 i va tenir un cost de 20 milions d’euros. L’empresa encarregada de construir la rotonda de 250 metres de diàmetre va ser Vantoureix.

Avui dia, la rotonda considerada més gran d’Europa es troba a Extremadura, concretament a Badajoz, amb més d’un quilòmetre de diàmetre, si bé és cert que aquesta no està senyalitzada com a ronda circular.

La inauguració d’aquesta infraestructura, que va permetre facilitar un accés directe amb Sant Pau de Riu-sec, va comptar amb l’aleshores president de la Generalitat, Artur Mas; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; i l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos. Durant les intervencions de les autoritats, Bustos va assegurar que aquesta rotonda era “una manera de generar noves oportunitats econòmiques i de crear llocs de treball per a ser el motor de l’economia”.

La rotonda, l’any 2012 / LL. F.

Personalitats assistents a l’acte d’inauguració / LL.F.

Comentaris
To Top