Ciutat

Doble robatori en menys d’una hora a Sabadell

Un cotxe de la Policia Municipal de Sabadell / D.S.

Dos joves de 25 i 32 anys van ser detinguts aquest dimarts

La Policia Municipal va haver d’intervenir aquest dimarts a la tarda després de dos robatoris a Sabadell, un d’ells un episodi violent. El balanç és de dues persones detingudes. Es tracta de dos joves de 25 i 32 anys, presumptes autors del delicte.

El primer succés va tenir lloc a les 19:44 hores al passeig del Comerç. Una unitat policial va detenir un individu per un presumpte  delicte de robatori amb violència.

Poc després, a les 20:18 hores, es va rebre un segon avís. La unitat de la Policia Municipal es va desplaçar fins al carrer de Frederic Soler, a Gràcia, on es va arrestar un home de 32 després que es produís un robatori a la zona. En els dos casos es van instruir les diligències judicials corresponents.

Comentaris
To Top