Oci i cultura

El projecte Teatre de Barri es mostrarà a l’Estruch

teatre de barri

El projecte vol acostar les arts escèniques a diferents zones de la ciutat

Membres de Teatre de Barri / CEDIDA

El projecte Teatre de Barri  exhibirà la feina feta durant dos anys a diferents barris de la ciutat. Serà a través d’una mostra teatral a l’Estruch, els dies 11 i 12 de novembre, en què es podran veure diferents representacions preparades a tallers de Can Deu, Can Llong, Campoamor-Espronceda, Poblenou, Nostra Llar i Can Puiggener.

Els talleristes han estat coordinats per Jaume Garcia, Enric López, Mònica López i Gemma Martínez.  Aquest projecte és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb diferents entitats veïnals de la ciutat i la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell (FAVS). La intenció del programa, sota el nom SBD ON, la cultura al teu barri, és que el teatre serveixi com a eina educativa, d’apoderament social i per afavorir la creació de vincles entre la comunitat de cada barri. A més, vol coastar el món de les arts escèniques a diferents zones de Sabadell.

Les invitacions estan disponibles a internet, al portal de cultura de l’Ajuntament. En total, es podran veure sis funcions.

Comentaris
To Top