ESPORTS

Gimcana infantil de Comerç Centre: l’objectiu és trobar elements del CE Sabadell als aparadors

Els infants són els grans protagonistes de la gimcana de Comerç Centre / LL.F.

Amb motiu del seu 120 Aniversari, la sisena edició de la gimcana infantil pels aparadors de Sabadell Comerç Centre tindrà el protagonisme del Centre d’Esports Sabadell. Altres anys, els temes havien estat els personatges del seguici festiu de Sabadell o els gegants i capgrossos de la nostra ciutat.

Aquesta vegada, els infants hauran de centrar els seus esforços a buscar sis objectes als aparadors dels establiments associats de Sabadell Comerç Centre que participen en la gimcana amb una característica molt clara: que siguin arlequinats. Per poder ser un bon arlequinat. Els elements són la bandera, la gorra, la bufanda, la pilota, el carnet i la samarreta del Centre d’Esports.

Els nens i nenes poden demanar una butlleta a les botigues associades i participar en la gimcana fins al 9 de novembre. Quan trobin un objecte arlequinat a un aparador, l’hauran d’apuntar a la butlleta que, una vegada plena, podran dipositar a les bústies que es troben a quatre punts del Centre: Rambla, 185 (davant de Multiópticas Porta); passeig de la Plaça Major, 66 (davant de Casa Traveria); Ronda Zamenhof, 18 (davant del Forn Centenari) i carrer de Sant Cugat, 2 (davant de la Farmàcia Isabel Pons).

Els infants que lliurin la butlleta amb les sis respostes entraran al sorteig de més de 40 premis, cortesia d’una trentena dels comerços associats. A més, tots els premiats rebran una entrada doble per un partit del Centre d’Esports a l’Estadi de la Nova Creu Alta d’aquesta temporada. El sorteig es farà el 10 de novembre i s’avisarà als guanyadors i guanyadores per telèfon.

Comentaris
To Top