Ciutat

Alerten de “l’estafa del retrovisor”: no paguis!

Les estafes són malauradament cada cop més habituals, amb noves tècniques que els delinqüents fan servir per assaltar les potencials víctimes. Algunes, però, són recurrents i conegudes, tot i que en determinades èpoques de l’any experimenten un augment de casos.

Així ho han alertat els Mossos d’Esquadra sobre el frau del retrovisor, en què els delinqüents provoquen una topada amb un vehicle i fan creure que els danys causats afecten el retrovisor. Els estafadors convencen la víctima perquè cregui que ha estat culpable dels danys i demanen que paguin en efectiu una quantitat al voltant dels 1.000 euros per reparar el vehicle, argumentant que han de marxar de pressa o que abandonen el país.

El cos ha publicat un vídeo a les xarxes socials on explica el modus operandi en aquests casos. A més, ha demanat a la ciutadania que sospiti si es troba en una situació així, no pagui res i, si cal, es facin els tràmits amb l’asseguradora.

Fa uns dies, diversos sabadellencs van advertir d’una altra estafa, la dels falsos revisors de matalassos. En aquest cas, els estafadors truquen advertint de la necessitat de revisar o canviar el matalàs de casa i, un cop accedeixen a l’interior d’una casa, enganyen la víctima per cobrar diners per una falsa actuació de neteja i desinfecció.

L’estafa dels matalassos s’estén a Sabadell: “Rebem deu trucades al dia de clients afectats”

Comentaris
To Top