Diners

Mercadona inverteix prop de 5 milions en el nou supermercat de Barberà del Vallès

/ CEDIDA

Mercadona ha obert aquest dilluns un nou supermercat eficient al municipi de Barberà del Vallès, concretament al centre comercial Baricentro. Aquesta nova botiga té una plantilla de 49 persones i ha suposat una inversió de 4,8 milions d’euros. A més, en la seva construcció han participat 33 proveïdors, que han donat feina a més de 200 persones durant la fase d’obres.

El nou supermercat, que obre amb el nou model de botiga eficient que la companyia està implantant a tota la cadena, ofereix novetats en totes les seves seccions. Per exemple, disposa d’una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasat, una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada, una secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, un servei de suc de taronja acabat d’esprémer i especialitats de sushi, entre altres novetats.

Així mateix, incorpora la nova secció “A punt per Menjar”, que ofereix un total de 35 plats preparats per emportar. Totes aquestes opcions es serveixen en envasos fabricats amb materials naturals, com la canya de sucre (material compostable), el cartró o el paper.

Aquesta nova generació de supermercat eficient té una superfície de sala de vendes de 1.750 metres quadrats i disposa d’un disseny totalment renovat respecte al model de botiga anterior, amb nous colors i materials, tant a la façana exterior d’accés com en la distribució de les diferents seccions. Aposta també per espais amplis i diàfans, i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients. També inclou una entrada amb doble vidre, que evita corrents d’aire, uns passadissos més amplis i dos models de carretó, molt més ergonòmics i lleugers.

/ CEDIDA

107 milions d’euros invertits en la implantació del nou model al Vallès Occidental

Mercadona va començar a implantar el nou model de botiga eficient al Vallès Occidental l’abril del 2017 amb la reforma del supermercat ubicat al carrer Blasco de Garay a la ciutat de Sabadell. Des del 2017 i fins avui, la companyia ha invertit 107 milions d’euros en la reforma de 15 supermercats i l’obertura de 7 nous (bé sigui obertura neta com ara la botiga que obre avui al centre comercial Baricentro a Barberà del Vallès, o bé supermercats que han reemplaçat els ja existents que no s’adaptaven als estàndards de qualitat que requereix el nou model com, per exemple, l’ubicat a l’avinguda Jaume I de Terrassa que ha substituït el que hi havia a Carretera de Castellar).

En total té 37 supermercats al Vallès Occidental, 22 dels quals ja tenen implantat el nou model de botiga eficient en una clara aposta per potenciar el comerç urbà, a més de gaudir de barris amb un teixit comercial més ampli que generi sinèrgies entre tots.

Comentaris
To Top