ESPORTS

Ricard Pujol és baixa i Óscar Cano pendent de diversos jugadors per Terol

Ricard Pujol en un entrenament d'aquesta temporada / Ll. Franco

L‘estrena d’Óscar Cano està envoltada de dubtes i una lesió més ja confirmada: Ricard Pujol. El defensa pateix una lesió al múscul pectini de la cama esquerra i es perdrà el partit de dissabte (16 h) a la Pinilla davant el Teruel. De fet, el seu protagonisme aquesta temporada ha estat escàs.

Pujol va arrossegar una lesió muscular des de la recta final de la passada temporada, quan en l’escalfament del partit al camp de l’Intercity el va deixar fora de combat. Fins a la segona jornada d’aquesta lliga no va reaparèixer jugant 22 minuts contra Osasuna Promesas. A partir d’aquí, ha participat en un total de sis partits i mai ha completat els 90 minuts en un duel. Ara torna a la infermeria, sense saber quantes setmanes de baixa.

D’altra banda, el nou tècnic arlequinat també està pendent de la situació d’Antonio Sánchez i Toni Herrero, que han entrenat amb molèsties aquesta setmana. La passada jornada va tornar Jon Amelibia en els últims minuts davant el Lugo, però potser encara li falta una mica de ritme. La línia defensiva continua sent el principal maldecap. Óscar Cano haurà de decidir en les pròximes hores la convocatòria per al seu primer partit. L’expedició arlequinada marxarà cap a Terol el divendres el matí.

Comentaris
To Top