Ciutat

El Diari sorteja una panera de Nadal entre els lectors

ACTUALITZACIÓ: Ja tenim guanyadora del sorteig! És la usuària d’Instagram @laura.pinol.18. Contactarem amb ella per missatge privat. Enhorabona i moltíssimes gràcies a tots els participants. Bones festes!

Al Diari de Sabadell celebrem un any més el sorteig d’una panera de Nadal per celebrar aquestes dates amb tots els nostres lectors. Enguany, el premi és una panera de la botiga de queviures selectes Malapell, valorada en 150 euros, amb més de quinze productes gurmet que faran les delícies dels paladars més exigents.

La panera de Nadal que sorteja el Diari, gentilesa de la botiga de queviures selectes Malapell / CEDIDA

La participació en el sorteig es farà a través d’Instagram. Per guanyar la panera, cal seguir el compte del Diari de Sabadell (@diaridesabadell) i de Malapell (@malapell_sabadell) i fer un comentari a la publicació del sorteig mencionant amb qui compartiries el premi.

Pots fer tants comentaris com vulguis mencionant persones diferents, així tindràs més possibilitats de guanyar. El Diari farà el sorteig dijous 21 de desembre entre tots els comentaris que estiguin fets a les 12 h, moment en què se sortejarà el premi aleatòriament amb l’aplicació Wask.

L’afortunat podrà recollir la panera fins dissabte 23 de desembre al migdia a l’establiment Malapell, al carrer del Migdia, 2 (cantonada plaça del Gas). Les inscripcions ja estan obertes al nostre Instagram, fins al 21 de desembre a les 12 h). Sort!

Els productes que inclou la panera són els següents:

Ampolla de cava Flama d’or

Ampolla de vi blanc Massaluca

Ampolla de vi negre Massaluca

Pot d’espàrrecs

Llauna de sardines

Patès vegetals

Samfaina

Torrons artesans

Pot de melmelada

Kòdols

Xocolates variades

Torrades

Neules

Assortiment de galetes

Petarrons

Fuet

Comentaris
To Top