Ciutat

Consulta horaris i freqüències del transport públic la nit de Cap d’Any

Els diferents serveis s’adapten a l’augment de la mobilitat l’última nit del 2023

Com és habitual, la nit de Cap d’Any es durà a terme un desplegament especial davant la previsió d’un augment de l’oci i la mobilitat a casa nostra. Així, el transport públic sabadellenc s’adaptarà a aquesta circumstància, amb un servei nocturn que canviarà respecte als horaris habituals.

Així, pel que fa als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), el 31 de desembre el servei serà ininterromput durant tota la nit. Les freqüències de les línies S1 i S2 seran de 45 minuts, mentre que les de L6, L7 i L12 circularan cada 20 minuts. D’aquesta manera, els sabadellencs que hagin d’agafar el tren en qualsevol de les estacions de la línia del Vallès ho podran fer amb un marge de tres quarts d’hora.

També en la xarxa ferroviària, Rodalies ha informat que els horaris es podran consultar a partir del dia 30 de desembre.

Finalment, pel que fa als autobusos de Sabadell, TUS ha informat que la circulació també experimentarà modificacions durant la nit de Cap d’Any, amb uns horaris similars a la passada nit de Nadal en les diferents línies.

Últimes sortides del dia 31 de desembre | TUS

Primeres sortides del dia 1 de gener del 2024 | TUS

Comentaris
To Top