Ciutat

La mascareta torna a ser obligatòria als centres sanitaris per l’increment dels virus respiratoris

El 20 d’abril del 2022 deixava de ser obligatori l’ús de mascareta als interiors / lluís franco

Salut demanarà a l’Estat que torni a autoritzar les baixes automàtiques com es va fer durant la covid

La mascareta torna a ser obligatòria a CAPs i hospitals / LLUÍS FRANCO

La Generalitat ha decidit tornar a fer obligatòria la mascareta als centres sanitaris arran de l’important increment dels virus respiratoris en les últimes setmanes. Després que ho hagi anunciat la Generalitat Valenciana, el Govern català també farà una resolució en el mateix sentit, que s’enviarà a tots els centres sanitaris i es publicarà al DOGC. El conseller de Salut, Manel Balcells, ha publicat a la xarxa X: “L’increment de virus respiratoris ens ha dut a decidir que a Catalunya la mascareta sigui obligatòria als centres sanitaris. Agraeixo la tasca dels professionals en aquest moments d’incidència del virus de la grip i afeccions respiratòries”.

Salut també ha explicat a l’ACN que en la reunió del proper dilluns del ple extraordinari del Consell Interterritorial del Sistema de Salut, a la qual assistirà la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, demanarà que l’Estat torni a permetre les baixes automàtiques i les declaracions responsables d’absència, figures que ja van funcionar durant la covid en el marc de l’estat d’alarma, i que s’han de regular al conjunt estatal.

Comentaris
To Top