ESPORTS

El juvenil del CE Sabadell es retroba amb el triomf i el CE Mercantil frega la campanada

Aquest gol de Miquel Expósito va posar per davant en el marcador als mercantilistes. /CE Mercantil

El juvenil del CE Sabadell es va retrobar amb el triomf en un gran partit a Olímpia. Els arlequinats es van imposar amb solvència al Girona (2-0) en un duel directe que es va posar molt a favor des de l’inici. Els gironins es van quedar amb deu homes després que Gerard Pedroza veiés la vermella a l’aturar Alya Camara quan ja encarava la porteria passat el minut 5 de partit. Una situació de superioritat durant molts minuts que va saber aprofitar l’equip d’Albert Milà des del començament.

El Centre d’Esports va començar a gaudir de grans ocasions i tot semblava indicar que el gol no trigaria a caure. La insistència va trobar el premi i Ernest Girbau va obrir la llauna. No es va conformar el Sabadell i les arribades es van anar succeint en els minuts posteriors. A la mitja hora de joc, Javi Morcillo va duplicar l’avantatge obrint distància en el marcador i donant tranquil·litat a l’equip.

Al segon temps, el Girona va sortir decidit a escurçar diferències i tornar-se a ficar al partit. Van poder frenar l’embranzida els arlequinats per a mantenir el seu botí. Fins i tot van fregar la sentència a través d’Alya, amb un xut al pal. Minuts d’aguantar i baixar el ritme fins al final del partit que van permetre al Sabadell aguantar el resultat i retrobar-se amb el triomf tres jornades després. Els d’Albert Milà pugen fins a la vuitena posició i deixen el descens a 4 punts. La setmana vinent visitaran la gran revelació de la temporada, el Badalona.

El Mercantil frega l’èpica a la Joan Gamper

El Mercantil, per la seva banda, va caure amb honor a la CE Joan Gamper. El conjunt de Carlos López va fregar la campanada davant el Barça i és que els mercantilistes es van avançar per mitjà de Miguel Expósito abans del descans. Al segon temps, els culers van reaccionar i Albert Navarro va igualar en una jugada d’infortuni. Amb l’empat, el Barça va fer una passa endavant buscant el segon i va tancar els sabadellencs a camp propi.

De la insistència, Arnau Pradas va trobar el camí de la remuntada amb un gran gol de jugada individual. Sense res a perdre, el Mercantil va anar amb tot per a igualar el marcador. Els de Carlos López van establir-se a camp contrari en els darrers minuts, però els barcelonistes van resistir els intents. El CE Mercantil continuarà setè i la propera jornada rebrà el líder Mallorca al Municipal Joan Murtró. Un nou duel contra un dels millors equips de la categoria.

Comentaris
To Top