Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

L’esport i la cultura, protagonistes del cap de setmana

Comença una nova setmana després de dos dies marcats per l’esport i la cultura a Sabadell. Fem un repàs del més destacat.

Gerro d’aigua freda. El Sabadell tenia gairebé al sac la victòria i en el tram final es van escapar dos punts d’or davant la Cultural Leonesa. El gol matiner de Marcos Baselga va permetre controlar el partit, però a la segona part el setge visitant va trobar una escletxa en el minut 85 i l’empat va deixar un regust amarg.

El Sabadell perd dos punts d’or en el tram final del partit (1-1)

Les Forques de Can Deu han presentat aquest cap de setmana el nou membre de la família. A la plaça de Sant Roc, la colla ha mostrat el seu nou drac, la rèplica del mític Antonot que s’ha guanyat un merescut descans després de més de 35 anys de cercaviles i festes. El drac ha estat presentat en societat i ha participat en la seva primera cercavila de foc.

FOTOS | Les Forques presenten el nou Antonot

Descoberta inèdita a Sant Feliu del Racó realitzada per l’empresa d’arqueologia Arrago S.L., amb l’arqueòleg Jordi Roig, al capdavant. Les prospeccions dutes a terme en una parcel·la d’uns 400 m², a tocar de l’església de Sant Feliu del Racó, ha permès “aportar molta informació i llum al coneixement de l’evolució de la història”, explica Roig.

Descobreixen més de 20 tombes a Sant Feliu del Racó

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat diversos grups criminals interconnectats a diferents zones properes a Barcelona entre les que figuren les ciutats vallesanes, Terrassa i Ripollet, i que es dedicaven al tràfic internacional de marihuana i haixix.

Desarticulats diversos grups que traficaven amb marihuana i haixix

El desembre del 2019, les restriccions municipals pels locals d’oci nocturn a la ciutat van fer baixar la persiana a DrinkKing Sabadell. En aquell moment, es va convertir en la darrera discoteca en abandonar la Zona Hermètica, però ja van avisar que els agradaria tornar a la capital del Vallès en un futur. Ara, gairebé quatre anys i mig després, la firma ha confirmat que el retorn ja és aquí.

Torna Drinkking a Sabadell

Comentaris
To Top