CASTELLAR

Canvi de l’enllumenat a les pistes municipals d’atletisme a Castellar

La zona es troba avui en ple procés de transformació, amb la construcció de la nova piscina exterior

Castellar del Vallès ha dut a terme aquests dies la renovació de l’enllumenat de les pistes municipals d’atletisme amb tecnologia LED. En total se substitueixen un total de 33 projectors, que fins ara eren de descàrrega, i que es troben ubicats en quatre columnes de 20 metres d’alçada.

La col·locació dels nous llums, que també donaran servei a les pistes adjacents de bitlles catalanes, permetrà un estalvi energètic de 16.560 kWh/any, el que equival a una reducció de prop de 6 tones de CO2 a l’any. El consistori destaca que la inversió, que suma un total de 47.000 euros, quedarà amortitzada amb l’estalvi de la factura elèctrica en un període de 12 anys.

Nou enllumenat a les pistes d’atletisme de Castellar | Cedida

Amb tot, la potència del conjunt de la instal·lació es reduirà amb el canvi de 70 a 30 kW. A més, la tecnologia LED permet regular la potència de manera que aquesta es pot reduir si és necessari.

Amb aquesta actuació, tots els equipaments esportius ja disposen d’aquesta tipologia d’enllumenat més eficient i ecològica: els pavellons Joaquim Blume, de Puigverd i Dani Pedrosa, les pistes de tennis del carrer de Sant Feliu i el camp de futbol Joan Cortiella – Can Serrador, a més de les pistes d’atletisme. En els darrers mesos també s’està duent a terme la renovació de l’enllumenat de la via pública amb tecnologia LED.

La zona de les pistes d’atletisme es troba avui en ple procés de transformació, amb la construcció de la nova piscina exterior. Es preveu que l’equipament pugui estrenar-se durant la primavera del 2025, d’aquí aproximadament un any.

Comentaris
To Top