ESPORTS

Doble compromís europeu per als equips de l’Astralpool

Un instant del partit d'anada de l'Astralpool i el Tourcoing. /Lluís Franco

L’Astralpool masculí viatja a França amb l’objectiu d’enllestir el passi als quarts de final de l’Eurocup. Els de Quim Colet defensaran aquest dissabte (21:15h) el seu avantatge a la piscina del Tourcoing. A l’anada, els sabadellencs es van imposar per un clar 18 a 11. Una distància significativa i una superioritat clara que deixen la classificació gairebé certificada.

Als quarts, el nivell pujarà considerablement i el Club Natació, molt probablement, es veurà les cares amb un equip que va disputar la Champions en la primera fase. L’equip de Colet es troba entre els grans candidats a aixecar un títol que ja va alçar en la seva darrera participació el 2022.

També tindrà un dissabte europeu l’equip femení. L’Astralpool tancarà la fase de grups de la Champions rebent al Dunaujvaros (12:30) a la Finetwork Aquàtics. Les jugadores de David Palma ja van certificar la seva classificació per a la ‘Final Four’ de la màxima competició continental a la jornada anterior. L’únic al·licient, tancar els grups amb la plena de victòries.

Comentaris
To Top