ESPORTS

L’Astralpool passa amb nota el tràmit a França

Averka, en una imatge d'arxiu, va fer dos gols. /Lluís Franco

L’equip masculí de l’Astralpool CN Sabadell va superar amb bona nota el tràmit a França imposant-se al Tourcoing (12-15). Els de Quim Colet defensaven una renda de set gols i van fer valer la seva superioritat per a tancar el passi als quarts d’Eurocup. Van sortir decidits a competir els francesos que es van avançar amb un 2 a 0 de parcial en els primers minuts. Alberto Barroso, de penal, i Fran Valera en una superioritat van fer baixar l’intent de remuntada gal·la.

Al segon període, l’intercanvi de cops va ser constant i el guió als primers minuts, similar al quart anterior. Van intentar escapar-se en el marcador els francesos que van anar mantenint rendes de dos gols amb el 4-2, 5-3 i 6-4, però als darrers tres minuts abans del descans va accelerar l’equip sabadellenc amb un 1-4 de parcial. Kosta Averka, per partida doble, Valera i Javi Bustos van posar el primer avantatge en el partit pels de Quim Colet. Amb l’eliminatòria resolta, l’Astralpool va jugar amb la distància i va anar responent als intents del Tourcoing.

Fynn Schutze va posar l’avantatge de dos gols i Blai Mallarach i Guus Van Ijperen van obrir escletxa fins al 9-12 a falta de l’últim període. Mallarach, Stefan Vidovic i Jan Pérez van mantenir la diferència fins al definitiu 12 a 15. Una eliminatòria còmoda per als de Quim Colet que a la següent ronda, la de quarts de final, sí que es trobaran un rival de major entitat. A més de l’Astralpool, seran entre els vuit millors de l’Eurocup el JUG Dubrovnik de Sergi Cabanas, l’Estrella Roja, l’Steaua Bucarest, l’Spandau, el Savona, el Vouliagmeni i el Primorje. El sorteig serà el dimarts a les 11h.

Comentaris
To Top