Oci i cultura

Dansa Metropolitana tanca la setena edició amb una ocupació del 80% en sales

El cicle ha aterrat gairebé una desena d’espectacles a Sabadell

El festival Dansa Metropolitana, que es va inaugurar a Sabadell, ha tancat la 7a edició amb una ocupació del 80% de les sales i havent congregat prop d’11.500 persones en els espectacles gratuïts a l’aire lliure.

Al llarg de 24 dies, s’ha viscut una gran activitat de dansa als escenaris d’una dotzena de ciutats metropolitanes: Sabadell, Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans. En la programació s’han ofert 267 propostes: 144 funcions d’espectacles, 28 pel·lícules, 22 activitats paral·leles i 46 activitats educatives en 107 espais.

La programació d’enguany ha comptat amb un augment de la presència de grans propostes internacionals, fins a 19, amb un focus concret amb França. Així mateix, hi ha hagut vuit coproduccions.

A Sabadell hi han passat la batalla de galls Be Soul All*Star Battle i l’espectacle Dansa Urbana, de  Soul Headquarters; Prélude, de la prestigiosa companyia de Marsella Accrorap; SCROLL, de la Cia. Unaiuna; DOJI, de Brodas Bros i Desilence; la companyia La Corcoles; La (De)sespera, d’El Desvío; D-Construction, de Dyptik; Breaking Beethoven Street, de la Cia Yügen;

Comentaris
To Top