ESPORTS

FOTOS | El Campionat de Catalunya de tennis taula al pavelló Nord

Des del passat dissabte i fins al pròxim dimarts dia 2 d’abril, Sabadell s’ha convertit en l’epicentre del tennis taula català de base. El Campionat de Catalunya de tennis taula organitzat per la FCTT i el Club Natació Sabadell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, està acollint alguns dels millors palistes del panorama nacional del present i futur.

En total, pel pavelló del Nord han passat més de 2000 jugadors d’una cinquantena de clubs de tots els racons de Catalunya i fins i tot d’Andorra. Aquestes xifres suposen el rècord de la competició que mai havia acollit un campionat tan multitudinari. A l’esdeveniment competeixen palistes de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i sub21 tant masculí com femení i en les disciplines per equips, individual, dobles i dobles mixtes.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top