Ciutat

VIDEO | Veïns de Campoamor fan una crida contra el vandalisme: “S’han endut bancs del carrer”

Veïns dels entorns del CAP Sud de Campoamor denuncien que pràcticament cada nit des de fa dos anys es reuneixen un grup d’entre cinc i vint individus que generen aldarulls i vandalisme. “Només queden dos arbres a Concha Espina, s’ho han endut tot. Han destrossat papereres, bancs… això no pot continuar així”, lamenta la Maite (nom fictici), veïna del carrer, que també exposa que s’han destrossat alguns cotxes a la zona per a robar al seu interior.

“Els veïns estem desesperats, no podem dormir”, afegeix en Paco, veí també de la zona. Els afectats reclamen un reforç policial i una càmera de videovigilància als entorns del mercat municipal per a dissuadir els comportaments dels vàndals. “La zona del mercat és el nucli dels problemes de civisme a la zona, s’ha d’aplicar urgentment la nova ordenança”, expressa una de les afectades que ha alertat en diferents ocasions a la Policia.

El darrer episodi, segons denuncien els veïns, va tenir lloc el diumenge: un individus es van barallar amb branques dels arbres, entre crits. O episodis amb els cotxes i música alta. “Molts dels bancs de la zona se’ls han endut”, exposa en Jaime.

Paral·lelament, reclamen que s’instal·lin reductors de velocitat al carrer de Feijóo. “Els cotxes passen a molta velocitat, fa poc van embestir un gos. I la zona està al costat d’un Institut, el mercat i un CAP”,  lamenten.

VIDEO | Botellots, foc, crits i destrosses a Campoamor: “S’han endut un arbre”

Comentaris
To Top